viernes, 22 de abril de 2016

Compromís per Paterna dóna suport a les mobilitzacions contra Puerto Mediterráneo

Juanma Ramón, portaveu municipal de
Compromís per Paterna revisant informes
sobre Puerto Mediterráneo
La coalició d'esquerres es persona a l'expedient de l'ATE per continuar la lluita contra el projecte especulatiu. També acudirà el 7 de maig a les 12 h. a la concentració que tindrà lloca a la plaça de Manises de València

Compromís per Paterna vol fer públic el seu suport a totes les mobilitzacions que des dels moviments socials paterners s'estan preparant per al mes de maig. Així doncs, l'organització d'esquerres mostra la seua adhesió al manifest presentat per Paterna Respira, Col·lectiu de Joves de la Coma i Granja Júlia en el que es demana la preservació de la Mola com a paratge natural i encetar un procés participatiu obert a tota la ciutadania per a definir els usos i els espais d'este paratge de Paterna. L'organització valencianista convoca, tant a la concentració del dia 7 a la plaça de Manises de València com a la presentació del vídeo fet pels joves la Coma "la Mola nostra" i que es presentarà el dissabte 14 de maig al teatre Capri de la localitat. També convida a tots els habitants de Paterna a firmar la petició de Change.org per a demanar a Ximo Puig la protecció d'este indret.
Des de Compromís per Paterna, el seu portaveu municipal Juanma Ramon, ha manifestat "les organitzacions socials de Paterna compten amb el nostre suport en la lluita contra Puerto Mediterráneo. Estarem al seu costat i lluitarem amb ells fins que l'ATE siga definitivament rebutjat, com no pot ser d'altra manera".
Per altra banda, la coalició d'esquerres i ecologista ha anunciat que s'ha personat a l'expedient de tramitació de l'ATE per a conéixer els últims informes i poder continuar la seua tasca de fiscalització del projecte. Entre altres coses, Compromís per Paterna, senyala la necessitat que l'administració conteste a les més de 200 al·legacions que foren presentades el seu dia i que, a hores d'ara encara no han obtingut resposta.

Des de Compromís destaquen que estes 260 al·legacions, moltes de les quals no han estat contestades per l'empresa, són una representació de la societat de la comarca i de l'oposició majoritària al projecte. Entre els signants d'al·legacions hi ha associacions de comerciants, com les de Paterna i Burjassot; ajuntaments (Godella i Burjassot); Centres Comercials, entre els quals destaquen Bonaire i Kinepolis i associacions i partits polítics de tota la comarca.

No hay comentarios:

Publicar un comentario