lunes, 24 de agosto de 2015

Nuria Campos amenaça el PP amb anar als tribunals mentre el jutjat admet a tramit una denúncia de Martínez (PP) contra Sagredo

Tripartit de Paterna

Els actuals socis de govern de Paterna traslladen als jutjats la seua pugna pel poder al consistori. Els socialistes acusen als seus socis populars de malversar i prevaricar i aquests denuncien Sagredo per mentir


La portaveu del grup municipal socialista en l'Ajuntament de Paterna, Nuria Campos, ha assenyalat que “si cal anar al jutjat per voler saber en què s'emprà els diners públics de Paterna, anirem; el PP anirà per malgastar-ho”. A més, ha afegit que “si hi ha algun partit l'honorabilitat del qual està en dubte és el PP, no per les seues paraules, sinó per com han gestionat els diners públics dels veïns i veïnes”.Campos ha explicat que “el funcionament de l'empresa mixta Desarrollo Local de Paterna sempre ha sigut inexistent i opac, i el seu resultat és conegut per tots: malbaratament de diners públics”. La portaveu ha recalcat, en aquest sentit, que “la nostra obligació durant la passada legislatura, com a principal partit de l'oposició, va ser fiscalitzar la tasca d'un Govern esguitat per la corrupció, que va acabar amb un dimitit Lorenzo Agustí i amb la derrota del PP en les urnes, després d'una majoria absoluta”. 

Per açò la portaveu socialista ha assegurat que “el PSPV té absolut respecte cap a les decisions que adopte la Justícia, el mateix que esperem tinga l'ex Alcaldessa de Paterna si finalment resulta imputada per malversar i prevaricar amb l'empresa mixta”.

Mentres tant el Partit Pupular, actual soci de govern de Sagredo, rep la notificació del jutjat de l'adminssió a tràmit del procediment contra Sagredo per denúncia falsa.
Aquesta denúncia va ser la rèplica que Elena Martínez va donar a Sagredo en entendre que aquest havia incorregut en delictes de denúncia falsa i delictes contra l'honor. La denúncia d'Elena Martínez contestava a una altra denúncia de l'ara alcalde i a manifestacions públiques en notes de premsa efectuades per Juan Antonio Sagredo en plena campanya electoral en les quals afirmava que “la creació de l'empresa mixta DLP ha costat als paterners més d'un milió d'euros: 500.000 euros en memòries i plecs de condicions més 700.000 euros en pèrdues”. Diferents informes jurídics demostren, com ja va explicar el Partit Popular, que els costos de les memòries i plecs de condicions no van ser abonats per l'Ajuntament sinó pel soci adjudicatari. Per tant, el desenvolupament i execució de la citada empresa mixta, així com els costos derivats de la seua licitació, constitució, pervivència i dissolució, no van suposar en cap cas un minvament per als paterners. Des del Partit Popular es recalca que “considerem molt greu que tot açò era conegut per Sagredo, però va preferir atacar a l'equip de govern i fins i tot denunciar-ho en lloc de reconèixer la veritat”.
En cas de prosperar la denúncia de Martínez, podria suposar un condemna d'entre 6 i 2 anys de presó per a Sagredo, segons ha informat la portaveu del PP.

Sagredo té l'acte de conciliació amb Agustí el proper 2 de setembre


Aquesta actuació de la Fiscalia davant la denúncia efectuada per Elena Martínez és independent de l'empresaper l'ex alcalde de Paterna, Lorenzo Agustí. En aquest cas Juan Antonio Sagredo ha de personar-se el pròxim dos de setembre en el Jutjat de Paterna per a celebrar un acte de conciliació, també per presumptes afirmacions falses i injurioses efectuades a l'opinió pública per l'actual alcalde. Aquestes afirmacions són les mateixes per les quals Elena Martínez va acudir a la Fiscalia, en oferir Sagredo dades objectivament falses, segons tots els informes tècnics i jurídics, sobre els costos de creació i dissolució de l'empresa mixta DLP. En aquest cas Agustí dóna a Sagredo l'oportunitat de reconèixer que estava en un error i que va preferir una mentida que desgastara al seu rival polític a dir la veritat als veïns de Paterna i no guanyar gens amb açò.

No hay comentarios:

Publicar un comentario