miércoles, 17 de febrero de 2016

Compromís exigeix a Sagredo que presente un pla per al xec bebé si vol comptar amb el seu vot per a la modificació pressupostària

Juanma Ramón, portaveu municipal de Compromís per Paterna “si no ens aporten un pla sobre el xec-bebé en el que es queden fora les rendes més altes votarem contra la modificació pressupostària al ple”

Compromís, que ja va votar en contra de la modificació pressupostària com la resta de l’oposició al passat ple del 27 de gener, li recorda a Sagredo que no han canviat els motius de la seua oposició a la modificació pressupostària. Des del grup municipal Compromís per Paterna, el seu portaveu Juanma Ramón ha manifestat “nosaltres hem apostat des de sempre pel xec-bebé. De fet el portàvem al nostre programa electoral. Però el xec ha de ser quelcom més que una partida pressupostària. Ha d’estar acompanyat per una proposta on es definisca el quant i el per a qui”. El portaveu diu que la seua organització no votarà cap modificació pressupostària que no vaja acompanyada de la normativa a aplicar. Per l’organització valencianista, a hores d’ara, el que proposa Sagredo és un “xec en blanc”, ja que demana que se li aprove un pressupost per a una subvenció sense aportar cap reglament que diga negre sobre blanc qui es beneficiaria de l’ajuda.

De fet, des de Compromís, consideren positiu el fet de llençar una línia d’ajudes als naixements de nadons que, a més a més, recaiga en benefici del comerç local. Per això Juanma Ramón demana a l’alcalde “que presente el reglament que regirà la subvenció i el consensuem entre tots. Una vegada complit eixe tràmit ja estudiarem la partida pressupostària necessària per a dur-lo endavant. Si tenim clar el qui i el com, serà més fàcil definir el quant”. Segons Juanma Ramón si no s’acompleix amb este precepte, que és de sentit comú, "ens tornarem a oposar a la modificació pressupostària al proper Ple”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario