domingo, 7 de febrero de 2016

Compromís recorda que gràcies a la seua actuació es va protegir la Vila Romana de la destrucció del govern del PP

Juanma Ramón: “Compromís no posà cap denúncia, simplement posà en coneixement de la fiscalia l’estat d’abandó del conjunt arquitectònic i va ser el fiscal qui va decidir actuar. Arran l’actuació de Compromís, l’ajuntament es va posar les piles i va protegir la Vila”


Compromís per Paterna es felicita perquè gràcies a les seues gestions es va protegir el patrimoni històric dels i les paterneres. Des de l’organització valencianista volen deixar clar també que en cap moment posaren cap denuncia contra l’exalcalde Agustí ni el seu equip de govern. Segons Compromís, es posà en coneixement de la fiscalia uns fets i va ser esta la que va decidir actuar per voluntat pròpia. “Alguna cosa hi hauria malament quan la fiscalia va decidir actuar. El que passà és que el consistori per la pressió dels tribunals va actuar immediatament per a reparar allò que venia fent malament: l’abandó del patrimoni històric paterner per més de 4 anys”, ha manifestat el portaveu de Compromís per Paterna, Juanma Ramón qui vol deixar clar que és el tribunal qui obliga a la protecció de la troballa “només cal vore-la abans i després de la denúncia”.

Compromís declara la seua satisfacció per com acabà el tema de la Vila Romana i aposta per continuar amb este tipus d’actuacions destinades a protegir el patrimoni dels paterners i paterneres del mal govern, siga del partit que siga.
Per altra banda, Compromís no entén la necessitat del PP d’intentar rescatar al que fora alcalde de Paterna vora 7 anys i que va convertir el consistori en el seu “cortijo” particular. Segons Juanma Ramón “estem assistint estos últims dies a la solsida d’un partit que ha estat qualificat per la policia com ‘organització delictiva’, no crec que cap membre d’eixe partit estiga en condicions de donar lliçons a Compromís” el portaveu també recorda que “el cas s’arxiva perquè ‘no es poden quantificar els danys’ per tant, sí que hi ha hagut danys al patrimoni”. I afegeix “més tard o d’hora coneixerem la veritat sobre el PP d’Agustí i les seues actuacions al sector Rio que encara estan sent investigades”.
Compromís per Paterna es mostra satisfeta perquè considera que el seu objectiu es va acomplir, després de més de 4 anys de demanar-lo a l’ajuntament i denunciar-lo en premsa i finalment portar-lo a fiscalia, ara la Vila Romana està protegida.


No hay comentarios:

Publicar un comentario