viernes, 5 de febrero de 2016

Sagredo entra com un doberman a parlar amb Mònica Oltra i ix com un xihuahua

 Sagredo vençut davant la Vicepresidenta i els seu equip
Poc a tardat en canviar l'actitud de Sagredo respecte a Mònica Oltra. El primer regidor ens tenia acostumats a les seues manifestacions agressives exigint l'oro i el moro a la vicepresidenta del Govern valencià. També tenia per costum "tirar la culpa de totes les seues incapacitats com a alcalde de Paterna a Oltra" tal com venia denunciant Compromís. Doncs ahir i després de mesos de demanar reunions amb la vicepresidenta (fins a cinc cites diu que en va demanar) per fi es va reunir amb Oltra. Seria necessari puntualitzar que la vicepresidenta fins el moment li ha facilitat reunions amb els seu equip més directe i alts càrrecs de la conselleria de Benestar Social, com ara el Secretari Autonòmic i alguns Directors Generals, però Sagredo va declinar a assistir a dites reunions, perquè el que realment buscava no era el benefici per a Paterna sino el titular i la foto amb la política millor valorada de les terres valencianes. Per a que? Doncs probablement per simple promoció personal i per les ansies d'apareixer en la foto tal com ens té acostumats arribant a extrems ridículs.
Com deiem, ahir va tindre lloc eixa, tan desitjada, reunió de Sagredo amb Mònica Oltra. Tots esperavem vore eixir a l'alcalde amb el portafolis ple de compromisos aconseguits i de projectes aprovats per la titular de la Conselleria de Benestar, a qui en mig dels seus deliris havia exigit, perquè Sagredo no demana, Sagredo exigix, coses que pertanyen a institucions governades pel seu partit, com ara, els pisos pertanyents a l'EIGE i que personatges tan foscos com el president de la associació de veïns de la Coma li ajudaren manifestant-se en la porta de la conselleria d'Habitatge de la socialista Salvador però manifestant que tota la culpa la tenia Oltra en el súmun del  deliri partidista i sectari. Evidenciant que ni a ell ni a Sagredo els importa el més minim ni la Coma ni Paterna respectivament. L'únic que els importa és fer política, però política de la roina, de la del "i tu més" de la de "quan pitjor estiga la gent, millor em podré situar jo". Els veïns de la Coma haurien de recapacitar si els convé tindre un president amb carnet del mateix partit que governa la nostra ciutat. Perquè potser que dita militància reste força en les reivindicacions i acabe convertint-se en una corretja de transmissió de les polítiques de l'ajuntament contra el barri en compte d'un altaveu de les demandes de barri cap a l'ajuntament.
Però com deiem abans, Sagredo ha eixit de la reunió amb Oltra amb la foto però amb cap compromís, entrà agressiu i exigent i isqué neutralitzat i submís.  De tots és conegut el caràcter fort de la vicepresidenta del Govern i de la seua capacitat de negociació i de convèncer, però a més d'un ens haguera agradat estar present per vore eixa transformació del doberman en xihuahua.

No hay comentarios:

Publicar un comentario