miércoles, 15 de julio de 2009

L’Ajuntament de Paterna ha paralitzat la devolució de la taxa del fem


L’Ajuntament de Paterna ha paralitzat la devolució de la taxa del fem. Segons ens han comunicat diversos veïns als quals encara no se’ls han tornat els 30 euros del primer termini de la devolució, alguns tècnics municipals els han comentat que això es deu al fet que "no tenen diners", en paraules dels tècnics.

La situació de les finances municipals, tal com ha denunciat Compromís, és delicada, per molt que ho negue l’equip de govern. No s’han ingressat els (5 milions d'euros) previstos del PAI de les monges i s’han vist obligats a demanar un crèdit de 4 milions d’euros per a pagar deutes pendents.

El superàvit no apareix i la situació econòmica de l’Ajuntament és tan difícil que han paralitzat la devolució de la taxa del fem. A més, cal tindre en compte que l'Ajuntament encara deu molts més diners als veïns de la Canyada, que van pagar més de 130 euros de quota mitjana. "A este pas -diuen molts veïns-, s'acabarà la legislatura i encara no hauran tornat l'import de la taxa".

Però hi ha més. Agustí va afirmar fa dos mesos que començaria a retornar l'import de la taxa de l'EMTRE, la Támer, que es cobra en el rebut de l'aigua, al final del 2010. Esta taxa es paga anualment. En la situació econòmica actual de l'Ajuntament, dubtem que esta devolució es puga dur a terme, i molt menys cada any.
Comentario: todavía no han reconocido que la crisis afecta, también , a la economía municipal, a pesar de que el PP dispone de su mejor arma secreta, Sara Alvaro, que saca superávits, de donde no hay. Tío Loren tira muy pronto de talonario y luego los pagos prometidos se ralentiiizaaaan.

No hay comentarios:

Publicar un comentario