sábado, 16 de junio de 2012

Amplia oferta de verduras ecológicas en Paterna


Estem d'enhorabona a Paterna perquè podem comprar al nostre poble verdures ecológiques. Tenim les opcions següents (si tu en coneixes més, digues-m'ho i les afegiré a la llista):

Podem anar a l'horta de Paterna, concretament a la Granja Julia cada dimecres, de 18 a 20 hores, on posen una parada companys de la Plataforma de Parats que es dediquen a l'agricultura ecològica des de fa uns quants mesos i ja han començat a obtindre les primeres collites. Els preus són molt bons perquè no hi ha intermediaris. Ves-hi i comprova-ho!

Si vius a la Canyada, hi ha dos opcions:
a) Demanar una caixa de verdures en la botiga Medi Verd, que està en el carrer 7, molt prop del carrer 6 (el que baixa des de l'estació). Pots anar-hi i informar-te'n. Medi Verd és una botiga que té tots els productes bio del mercat, no perquè estiguen físicament en la botiga sinó perquè la propietària quan demanes qualsevol producte, si no el té, el porta l'endemà, i a uns preus molt competitius.

b) Comprar verdures ecològiques en El Colomí. que està en el carrer 6, a l'altura del carrer 8, i és una verduleria. El Colomí té verdures ecològiques des d'esta setmana mateix, a uns preus realment bons d'un productor que té una extensió bastant considerable d'horta i molta varietat de verdures.

Finalment vull transmetre't una reflexió, i és que si volem que l'agricultura ecològica cresca i suplante la convencional, només hem de fer una cosa, COMPRAR VERDURES I FRUITES BIO. Nosaltres tenim més poder en les cistelles de la compra del que moltes vegades pensem. 

Per si vols més informació sobre l'agricultura ecològica, pica aquest link

No hay comentarios:

Publicar un comentario