miércoles, 18 de marzo de 2009

Compromís proposa recuperar la Canyada Reial


La Canyada Reial que dóna nom al barri de La Canyada és una via pecuària protegida que transcorre per darrere de Montecanyada i travessa en diagonal la zona rústica que hi ha darrere del barri i va a parar a la futura rotonda del Rabosar. És una via protegida propietat de l’estat que actualment és un camí desconegut per a la major part de la ciutadania i que està envoltat de vegetació de secà: oliveres, garroferes i pins.

Segons ha declarat Loles Ripoll, portaveu de Compromís per Paterna, “la proposta del nostre grup municipal és recuperar este espai amb una intervenció senzilla i de baix cost centrada, d’una banda, en senyalitzar correctament la canyada a fi que siga coneguda i transitada per la ciutadania, i d’altra banda en aplanar el camí i fer-lo més transitable per bicis i per vianants, de tal manera que servisca de connexió entre el carril bici autonòmic

El nou carril bici que anirà paral•lel al nou camí del Rabosar i l’actual tram de carril que hi ha a la exida de El Plantío pel Camí del Comte fins Montecanyada. A més, podria tindre alguns bancs que serviren de descans per als caminants”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario