viernes, 19 de febrero de 2010

Zonas verdes junto al by-pass, montaje publicitario de Lorenzo Agustí

simulación periodística del proyecto

“Paterna destinarà 141 hectàrees a parc públic per aturar l’ampliació del by pass” o “Un pulmó verd per a l’oci, barrera natural front al by pass”. Són alguns dels titulars que van publicar els mitjans de comunicació a meitat de desembre passat, quan l’equip de govern del PP va fer pública la futura reclasificació de més de 1,4 milions de metres quadrats junt el by pass.

Però dos mesos més tard, Compromís per Paterna hem pogut constatar que es complien les nostres sospites: este macroprojecte “verd” respon a un altra operació de maquillatge de les que “ja ens té acostumats l’alcalde”, tal com ha manifestat este matí la portaveu Loles Ripoll.


la denuncia en Levante, pinchar en el enlace para leer

D’esta forma, el grup municipal ha donat a conèixer el resultat de les seues investigacions: no hi ha ni a l’Ajuntament ni a la SUMPA ni un únic paper que demostre que este pla s’ha iniciat. A pesar d’això, l’alcalde va manifestar-se aleshores en els següents termes: “El projecte ja es troba totalment definit i pot aprovar-se al ple de gener”. Esta sessió va celebrar-se sense cap notícia al respecte el dia 25 del mes passat–.

És un altra cortina de fum de Lorenzo Agustí, un muntatge publicitari propi de la seua política de focs d’artifici que denota una total irresponsabilitat i és una falta de respecte a la ciutadania”. A més, Ripoll ha recordat la habitual incontinència verbal de l’alcalde: “fins i tot IKEA va deixar-ho en evidència per la seua costum de fer propaganda sense contingut de cara als mitjans de comunicació i vendre projectes que no té”.
Comentario, vaya pifiada de Lorenzo Agustí que ahora tiene mala solución y que pone en entredicho su política informativa de proyectos, que presenta a través de los medios aun antes de tenerlos debidamente documentados.

No hay comentarios:

Publicar un comentario