jueves, 3 de noviembre de 2011

Joves Socialistes davant el 20N

Joves Socialistes l'Horta Nord afronta una campanya electoral cap el 20N on insta als joves del nostre territori a treballar per la regeneració política fins aplegar a creure en ella.

Com organització juvenil som coneixedors de la desconfiança dels joves al sistema polític, això ens impulsa a treballar a peu de carrer on puga'm explicar a cada jove els valors essencials d’un estat democràtic.

Des de Joves Socialistes l' Horta Nord volem exigir lo que creiem i el que ens inquieta: una educació pública competent, una sanitat gratuïta per a tos i totes “sense copago sanitari”, l'integració dels joves al mon laboral i lleis socials on tots el ciutadans i ciutadanes es s'esquen relaxats.

Creiem en la transparència a la vida política, a la reducció de privilegis polítics, impostos més justos, ocupació juvenil, eliminació de la corrupció i major participació ciutadana a les decisions democràtiques.

Carme Hernández , Secretària General de Joves Socialistes de l'Horta Nord, destaca "la necessitat de la participació jove dins de la vida política i en especial el 20N. No devem oblidar que el transcurs de la política afecta el nostre futur i em de participar en ell".

No hay comentarios:

Publicar un comentario