jueves, 26 de noviembre de 2009

Jovens Compromesos exige la retirara de una instsaión deportiva mal ubicada


Fa ja més d’un any que l’Ajuntament de Paterna va instal·lar una zona multiesportiva que permet jugar en una mateixa pista a bàsquet i futbol. Malgrat les seues reduïdes mesures (no poden jugar dins més de 6 o 8 persones) aquest havia de ser, en principi, un espai més per poder divertir-se al barri fent esport.

L’associació juvenil Joves Compromesos amb Paterna considerem que coneixent les deficiències esportives a la Canyada no seria difícil entendre que aquest nou camp d’esports seria de gran benefici per als joves, ara bé sempre que no invalidara un espai esportiu ja existent. Doncs per molt paradoxal i incongruentment que ens puga parèixer així es va fer: l’Ajuntament de Paterna va decidir instal·lar aquesta innovadora pista just damunt d’una altra anterior. Precisament un camp de bàsquet de dimensions reglamentàries, l’únic existent en el barri.

D’aquesta forma des de ja fa més d’un any el camp de bàsquet del parc de la Canyada està literalment envaït per unes noves instal·lacions més xicotetes que invaliden el seu ús correcte, impedint que els joves practiquen esport lliurement en una zona dedicada per a este ús.
Según nota de prensa recibida.

No hay comentarios:

Publicar un comentario