martes, 8 de septiembre de 2015

El projecte de Puerto Mediterráneo està lligat a l'ampliació del by-pass

Sense Puerto Mediterráneo no tindria sentit l'ampliació del by-pass per això Sagredo demana la seua modificació però no que siga retirat


Compromís demana la convocatòria del Consell Sectorial d’Urbanisme i Medi Ambient i critica la unilateralitat de Sagredo en el tema del By-pass, ja que aquest tema ha estat sempre encapçalat pels moviments socials del poble i ha comptat amb la unanimitat de tots els grups polítics de l’ajuntament.
Per a Juanma Ramón portaveu de Compromís “nosaltres estem per la defensa de la participació ciutadana i no ens sembla bé esta manera de governar d'esquena al poble i sense tindre en compte el teixit associatiu de Paterna”. Cal recordar que les principals fites aconseguides en temes mediambientals (paralització de l’ampliació del by-pass i protecció del Parc Fluvial) van estar liderades pels moviments socials de Paterna als que, ara, Sagredo menysprea.
Per altra banda “no entenem que Sagredo plantege modificacions per a ‘millorar’ el projecte d’ampliació del by-pass i no la seua retirada”. Entre altres modificacions, l’alcalde planteja la millora d’accessos a la Mola, quan a hores d’ara no són necessaris, ja que no són vials saturats. Resulta molt sospitós que públicament diga que està en contra del projecte d’ampliació del by-pass però que les seues actuacions vagen pel camí contrari, conscient com és que el projecte que defensa, Puerto Mediterráneo, necessita de l’ampliació del by-pass per a garantir el nombre de visites necessari per a la seua viabilitat.
Segons Juanma Ramón, “Sagredo vol preguntar al poble de Paterna sobre Puerto Mediterráneo quan ell ja té pressa la decisió de donar-li suport com es veu amb les seues actuacions de garantir-li els accessos i l’aigua que necessita.”

No hay comentarios:

Publicar un comentario