martes, 22 de septiembre de 2015

Sagredo: 100 dies de fotos, 100 dies sense política efectiva. Valoració de 3 mesos de govern

Juanma Ramón a l'assemble en defensa de la Mola

Per al portaveu de Compromís, Juanma Ramón, “Sagredo s’ha fet la foto amb Consellers, Directors Generals i Secretaris Autonòmics sense concretar res”.


El passat dilluns 21 de setembre  es complien els 100 primers dies del govern de Sagredo. Des de Compromís opinen que “si aquests tres primers mesos són la tònica del que seran els propers quatre anys, és una molt mala notícia per als paterners i paterneres”. Ja que, segons Juanma Ramón, portaveu de l’organització, “fins ara, el govern del PSOE no ha fet més que continuar amb els projectes dissenyats per l’anterior govern popular de Lorenzo Agustí amb qui, de fet, ha pactat”.
Segons el responsable de Compromís, Sagredo a banda de fer-se la foto no ha tret cap política ni cap actuació que servisca per a millorar Paterna. De fet no hi ha cap proposta de collita pròpia en tots els Plenaris, Juntes de Govern i Comissions que hem tingut fins ara.
Per al Portaveu de Compromís “amb uns index de desocupació per damunt de la mitjana, greus problemes d’accés a la vivenda i un dels percentatges més alts de la província de persones amb perill d’exclusió social, resulta indignant que Sagredo només es dedique a fer-se la foto, sense fer política”. Com denunciaven recentment els veïns de La Coma, “amb les polítiques de Sagredo se’ns està condemnant a passar fam durant els propers anys.
“En aquests moments” afegeix Juanma Ramón “les poques polítiques de caràcter social que s’han aprovat a Paterna, han vingut de la mà de l’acord programàtic d’esquerres entre Compromís, Podemos i EU, mentre que Sagredo només presenta com a projecte únic de legislatura, el Puerto Mediterráneo. Un projecte que acabaria amb el comerç del nostre poble, comportaria l’ampliació del by-pass i convertiria a Lloma Llarga en una illa envoltada d’autovies”.
També hem assistit aquests 100 dies a fets com la constitució de Gespa, en el que Sagredo va amenaçar amb tancar l’empresa pública, amb més de 300 treballadors, si no se li permetia ser el president. Finalment ho va aconseguir amb tretes de dubtosa legalitat. I ara ens adonem que el seu interés amb Gespa era utilitzar l’empresa per a pagar favors i fer clientelisme, com ho demostra el fet de la darrera contractació d’un ex edil del PSOE amb una substancial pujada de sou.
“Al remat” comenta Ramón “els veïns i veïnes de Paterna s’estan adonant del que ja sospitaven, que amb el PSOE no vindrà el canvi: s’han trobat amb les mateixes polítiques del PP que afavorien interessos especulatius. Un partit que s’ha presentat a unes eleccions sense un programa ni idees per a capgirar la situació creada pel PP i que la primera mesura que va prendre va ser donar un I-Phone 6 a cada regidor socialista. Tenim un govern sense ètica ni sensibilitat social i funcionalment inoperant”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario