martes, 1 de septiembre de 2015

Sagredo amenaça amb tancar GESPA i acomiadar a tots els treballadors i l'oposició li recorda que no té majoria per a fer-ho

La junta General de Gespa rebutja la composició del Consell d’Administració proposada per Sagredo per no comptar amb  el consens de la resta de grups polítics. Juanma Ramón: “Sagredo encara no sap que no té majoria absoluta”


Compromís recomana a l’alcalde que canvie d’actitud i que amb la seua“minoria absoluta” aprenga a consensuar. Per al portaveu de compromís Juanma Ramón, funcionar amb imposicions du a situacions com la viscuda a la Junta General de Gespa de hui en la que s’ha trobat amb el rebuig de la majoria de grups a aprovar un Consell d’Administració sense consensuar-lo prèviament.
Segons Ramón la composició del Consell d’Administració de Gespa hauria de ser proporcional als resultats electorals de les passades eleccions municipals i recorda a Sagredo que lluny del seu discurs autoritari “como presidente que soy no me temblará el pulso para cerrar GESPA” que necessita el vot favorable de com a mínim dos grups polítics més per a fer-ho. També denuncia el talant continuista del PP de l’actual alcalde que pretén mantindre consultors externs privats en l’empresa pública amb l’augment de despesa que suposa en lloc de fer ús dels treballadors públics de l’ajuntament.
Per al portaveu de Compromís “els fets de hui posen de manifest que el ‘pacte del retrete’ no funciona malgrat l’entrada del PP a la Junta de Govern Local", a hores d’ara únicament Ciutadans continua recolzant cegament a Sagredo. Juanma Ramón lamenta que “Sagredo està convertint la present legislatura en un caos i una desorganització preocupants, mostra de la seua falta de talent i talant”.
Per altra banda, el portaveu de Compromís també ha senyalat que la seua formació renunciarà a les dietes que corresponguen als seus consellers i convida a la resta de formacions a fer el mateix i estalviar 76.500 euros anuals a l’ajuntament. I recorda que un dels punts de l’acord programàtic de l’esquerra que Sagredo no va voler signar va ser precisament el de renunciar a les dietes de GESPA.
Amb tot Compromís ha proposat la convocatòria d’una nova Junta General de GESPA per a la setmana que ve per a salvar el bloqueig al què Sagredo té sotmesa a l’empresa pública per la seua incompetència. I assegura que farà tot el possible per a  què Sagredo no tanque l’empresa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario