jueves, 17 de septiembre de 2015

Sagredo torna a vendre fum amb el Pla ACTUA, un pla inexistent

Compromís s’alegra de que es presente plans per a millorar Paterna, però “ens alegrarem més quan siguen una realitat”

En opinió del portaveu de Compromís per Paterna, Carles Martí, “Sagredo ens torna a vendre fum en premsa i ja van massa vegades”. Per a Martí, la credibilitat de l'alcalde està cada vegada més en dubte. I més després d’apoderar-se de totes les propostes aprovades per l’anterior govern, del qual no formava part. Ara, per exemple, publicita que demanarà a Europa 12 milions d’euros per al Pla Actua, un pla que ni està acabat ni s’ha presentat, ja que la convocatòria estatal encara no ha estat publicada.
El Pla Actua és un pla prou complet que ja havien elaborat els tècnics municipals en la legislatura anterior. És a dir, Sagredo torna a apropiar-se del treball dels demés i ens ven fum, ja que el pla no passa, a hores d’ara de ser un esborrany, un informe previ on es proposa, com sempre hem demanat des de Compromís, que se li done la veu a la ciutadania en l’elecció i elaboració dels projectes que afecten el poble.
Per al portaveu de Compromís, “resulta lamentable la simplesa del càlcul que fa el govern municipal: si els Fons Europeus donen a tot l’Estat espanyol 1.000 milions i poden optar 145 municipis, la lògica que aplica Sagredo, és que a Paterna ens pertoquen uns 12, sense tindre projectes ni propostes ni haver pensat en què gastar-los".
Des de Compromís “no entenem com per a presentar aquest pla incomplet i inexistent sí que ens cita mentre que per a gastar-se els 2,4 milions d’euros que ens ha concedit la Diputació de València ni ha parlat amb l'oposició ni amb el moviment veïnal per a l’elecció de projectes a desenvolupar. Per a nosaltres, una inversió tan important s'hauria d'haver consultat no sols amb els altres grups polítics, sinó amb la totalitat del teixit veïnal i associatiu del municipi”.

Compromís per Paterna considera que es tracta d'una cortina de fum que vol tapar la convocatòria que ha fet l’oposició d’un Ple Extraordinari per a tractar temes com l’emergència social que es viu a Paterna i que Sagredo “no ha tingut ni la sensibilitat ni la capacitat” d’abordar-los des que governa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario