lunes, 21 de septiembre de 2015

Puerto Mediterráneo contracta una empresa alemanya i treballadors de fora de Paterna per a promocionar el seu projecte

Un dels paratges que destruïria Puerto Mediterráneo

Aquests darrers dies han aparegut uns suposats enquestadors per Paterna fent preguntes i afirmacions sobre Puerto Mediterráneo. Nap i Col ha tingut acces a la informació de l'empresa que els contrata, GFK, i ha pogut constatar fets procupants sobre els promotors del projecte.


L'empresa alemanaya GFK no està especialitzada en enquestes si no en marketing. És a dir, que amb l'escusa d'una suposada enquesta el que realment estan fent és vendre el producte, Puerto Mediterráneo. D'aquesta manera, l'enquetador es presenta a l'enquestat i li descriu el projecte d'una forma positiva en tot moment. Inclús mentint al voltant de l'impacte mediambiental, els possibles llocs de treball que generaria, els beneficis econòmics, etc. 

Els enquestadors no diposen d'informació referent a qui a contractat a GFK, però reconeixen que coneguent el projecte només poden haver estat contractats per Puerto Mediterráneo. És a dir que s'ha triat una empresa alemanya amb seu a Madrid per fer aquesta tasca de marqueting i no cap empresa de Paterna o almenys valenciana. 
Altra de les qüstions que més sobta és el fet de que els enquestadors no siguen de Paterna. La procedència dels treballadors d'aquesta multinacional del marqueting, es d'allò més variat. En la majoria dels casos són de València ciutat i treballen amb contractes eventuals i precaris. Aquesta dada ens deixa molts dubtes sobre les continues declaracions de l'empresa britànica de que contractaria personal de Paterna per el seu centre comercial. Si no ho fan en la promoció del mateix qui ens pot garantir que vagen a fer després. Més encara quan la legislació no permet la discrimiació per procedencia geogràfica a l'hora de contractar

1 comentario:

  1. Puerto Mediterráneo es una mentira bien contada, aprovechando la necesidad que tenemos de trabajo, destruirán el entorno natural que nos queda en Paterna, el empleo local y aumentara la contaminación y polución ambiental, no nos engañemos capital que proviene de paraísos fiscales para blanquear el dinero

    ResponderEliminar