viernes, 3 de julio de 2015

Compromís denuncia que Sagredo convoque el Ple d'Organització Municipal sense consens amb els grups polítics

Compromís per Paterna denuncia la falsa transparència i participació que intenta vendre l’alcalde en la composició de la Junta de Govern Local


El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “finalment l’alcalde del poble s’ha decidit a tornar a engegar la maquinària municipal en quant a l’estructura organitzativa del consistori i ha convocat el ple extraordinari per a fer-ho oficial. Però la llàstima és que ha fet una convocatòria sense arribar a cap consens amb els grups polítics, ja que des de la junta de portaveus celebrada ahir dimecres no ens ha traslladat cap proposta ni ha fet cap intent d’arribar a acords”.


Segons Ramón, “Sagredo continua venent una falsa imatge d’aperturisme i transparència quan el que està fent és continuisme agustiniano cent per cent. És a dir, ell ordena i mana, i no es dóna compte que té minoria absoluta. Fins i tot ara intenta vendre una Junta de Govern Local (JGL) plural amb veu i vot per a tots els partits amb representació, vot inútil perquè ell continua amb la majoria dels vots en la Junta”. Cal recordar que les eleccions passades atorgaren empat al PSOE, PP i Compromís amb 6 regidors, 4 a Ciudadanos, 2 a Paterna Sí Puede i 1 a EUPV.
Segons el portaveu de Compromís, tal qual ho planteja Sagredo, “seríem convidats de pedra perquè amb un representant per cada formació no hi haurà opció a canviar cap votació. Compromís no anem a acceptar formar part d’eixa JGL amb eixa ridícula proporció i sense acord programàtic previ. I ell ho sap perquè així li ho hem transmés en totes les Juntes de Portaveus que hem tingut”.
“Compromís vol estar, saber i participar en la vida municipal però no al preu de que vol fer-nos pagar Sagredo. No volem ser comparsa de ningú. Que se deixe de floritures. Si vol transparència, que faça les JGL públiques. I si vol que participem en les decisions que signe l’acord programàtic i podrem parlar de co-governar de igual a igual ja que els dos grups tenim sis regidors”.
“Queden quatre anys i Sagredo ha començat la legislatura esquivant qualsevol situació que signifique consens, sense contentar a cap dels cinc grups que no estem en el govern. Un escenari que es plasma ara, sense acords amb els portaveus de l’oposició, en la convocatòria del ple d’organització de l’Ajuntament”, conclou Juanma Ramón.

No hay comentarios:

Publicar un comentario