viernes, 10 de julio de 2015

El Tribunal del Contenciós-Administratiu, tomba la Relació de Llocs de Treball de 2014

Per a Juanma Ramón (Compromís) la sentència obri la porta a ferne un nova RLT (Relació de Llocs de Treball) i de consens

Tripartit de Paterna
Compromís presentarà una moció al primer ple de la legislatura perquè el tripartit de dretes elabore una nova Relacio de Llocs de Treball (RLT) amb la participació dels treballadors, sindicats i forces polítiques. Segons explica Juanma Ramón, “exigim que l’Ajuntament no faça recurs a la sentència i que l’acate, a més que anul·le qualsevol acord relacionat amb la RLT de 2014. Tota una sèrie d’accions que com a conseqüència final tenen l’inici i elaboració d’una nova”.
“La sentència demostra tot allò que Compromís hem estat defenent els últims anys: la RLT ha de ser justa, evitar increments retributius sense cap justificació, equitativa dins de cada nivell de l’escalafó dels treballadors municipals i totalment despolititzada, respectant els drets laborals de tots”.
A més a més, exigeixen responsabilitats legals per a tots aquells que aprovaren una despesa de més de 120.00 euros, que no ha servit per a res, i que ara són part del tripartit de Sagredo. Per a Compromís cal començar des de zero, amb la negociació real amb els sindicats, els treballadors, els habilitats nacionals i els partits polítics. 
Esperem que aquesta proposta tire endavant amb el consens de tots els grups municipals. Volem un ajuntament participatiu, transparent, sense favoritismes i sense desigualtats entre treballadors municipals. Només així aconseguirem una millora en el servei públic i en l’atenció a la ciutadania”, conclou Juanma Ramón.

No hay comentarios:

Publicar un comentario