martes, 7 de julio de 2015

Compromís, Podemos Paterna i EU convoquen una assemblea per donar veu a la ciutadania sobre els grans projectes especulatius

La convocatòria també abordarà el nou escenari polític després del ‘Pacto del retrete’


El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, explica que “com la participació ciutadana ha de fer-se des de la base, atorgant a la ciutadania el protagonisme que es mereix i que li correspon, convoquem una assemblea ciutadana oberta per al proper 21 de juliol, per a donar veu a les persones del poble sobre els megaprojectes que poden canviar, a pitjor, el futur del nostre municipi: la Zona Franca i Puerto Mediterráneo”.


“En aquesta assemblea, que convoquem conjuntament amb Esquerra Unida i Podemos Paterna, traslladarem a la ciutadania tota la informació que tenim sobre l’estat dels dos projectes de pelotasso urbanístic que el PSOE i els seus companys de govern, el PP i Ciudadanos, volen fer a Paterna. I evidentment informarem i tractarem el nou escenari polític que s’obri al poble després del ‘Pacto del retrete’”.
“Volem que la societat paternera desperte davant les cortines de fum que ara tira el PSOE i que en el seu dia ja va tirar el PP. Són uns projectes que es carreguen el futur del nostre poble, tant en allò mediambiental, com en allò econòmic i que només van a beneficiar a uns pocs: als amics dels qui ara ens desgovernen”.
“Per tot això, convoquem a tota la ciutadania de Paterna i a tot el teixit associatiu a participar. La veu de cadascú, de cada persona, és molt important per tal d’aturar aquesta barbaritat contra el nostre territori. Una barbaritat que continua sent una línia roja que no anem a traspassar i que sembla que al tripartit del govern, PP-PSOE-Ciudadanos, li dóna totalment igual”, conclou Juanma Ramón.

No hay comentarios:

Publicar un comentario