martes, 14 de julio de 2015

Sagredo fa balanç triomfalista del primer mes de mandat i l'oposició li recorda que no ha fet res

El nou retén de policia de la Canyada, l'opertura dels menjadors de les escoles durant l'estiu, la millora dels accessos al barri bovalar, la creació d'una Universitat Popular, etc són una mostra dels projectes dels que Sagredo ha fet bandera ara que es compleix el primer mes de mandat. L'oposició li recorda però, que aquests projectes foren dissenyats i aprovats per l'anterior equip de govern dirigit per Lorenzo Agustí primer i Elena Martínez després. Des del PP, actual soci de govern, li recorden, a més, que va votar contra molts dels seus projectes i que concretament votà més de tres vegades contra el projecte de nou reten de polícia local de la Canyada que ara presenta com a propi.


Per a Sagredo no s'han deixat de posar en marxa "actuacions que redunden en una millora substancial de la qualitat de vida de tots els paterners" cosa que, de moment, no es veu al carrer. 
Per a Compromís aquest mes és un mes "per a oblidar" i segons el seu portaveu, Juanma Ramón, Sagredo s'ha mostrat com "amíc d'allò alié" per la seua facilitat d'apoderar-se de projectes que no són seus. 
Des de l'oposició també es burlen de que Sagredo venda com a iniciatives pròpies altres que es fan per obligació legal com ara la resvisió del Pla d'Emergències o que faça declaracions triomfalistes pel fet de demanar una revisió catastral que probablement no li concediran. També el fet de que demane reunions urgents amb tot el món, com ara amb l'alcalde de València, Joan Ribó, per tractar temes de l'EMT i que de moment ningú no li faça cas. També va demanar reunió urgent amb el Consorci del Parc Fluvial, l'existència del qual es va assabentar per un regidor de Compromís, després de comprobar aquest que Sagredo anava ha demanar una reunió amb bombers, diputació i ajuntaments afectats pel Parc Fluvial per separat. Tot fa pensar que Sagredo no té cap mena de pes polític i que fora de Paterna ningú se'l pren seriosament.
Segons Javier Parra, portaveu d'EUPV l'única medalla que es pot penjar Sagredo és la d'haver traït al seu electorat i al poble de Paterna en general que buscava un govern d'esquerres i de canvi i s'ha trobat amb un govern tripartit de dretes. Així doncs del govern que Sagredo titlla d"eficaç, popular i transparent", a hores d'ara només es pot dir que és Popular ja que és el partit que a hores d'ara continua governant perquè són els seus projectes els que s'estan duent a terme. L'eficàcia de moment no es veu i parlar de tranparencia quan l'actual govern sorgeix d'un pacte acordat als WC d'un hotel es fa, si més no, complicat

No hay comentarios:

Publicar un comentario