jueves, 23 de julio de 2015

EUPV i Ciutadans es barallen a twitter arran una notícia apareguda al Nap i Col

La notícia apareguda despús-ahir al Nap i Col i on assenyalavem que el "tripartit del retret" treballa a les ordres de Ian Sanford, promotor britànic del projecte especulatiu Puerto Mediterraneo, ha propiciat una baralla dialectica entre Ciutadans i EUPV

Ciutadans es va piular com a resposta a la notícia  unes declaracions del seu portaveu Jordi Ibañez en les què assegurava que ells encara no s'havien manifestat al respecte del macro-projecte especulatiu de l'era de Lorenzo Agustí, Puerto Mediterráneo, i que per tant no se'ls podia incloure en l'eix que treballa per afavorir aquest projecte, reconeguent implicitament que sí que s'està fent un treball des de l'ajuntament per tal de fer possible aquest Centre Comercial. EUPV, a través del seu twitter oficial contestava dient que ells havien presentat una moció contra l'ATE Pto. Mediterráneo convidant a Ciutadans a recolzar-la. Però el portaveu de Ciutadans, lluny d'arreplegar la iniciativa i fer-la pròpia, manifestava que el seu partit estava treballant des de les Corts sobre aquest projecte, sense especificar si a favor o en contra. 
En piulades posteriors EUPV acusava Ciutadans de ser la comparsa del PSOE i aquests es defensaven acusant a EUPV d'haver-lo estat en el passat i de representar la vella política, cosa que va respondre EUPV acusant al partit del català Albert Rivera de tindre destacats militants provinents de Falange.

No hay comentarios:

Publicar un comentario