viernes, 31 de julio de 2015

Sagredo paga els favors rebuts no investigant la RLT del PP tombada pels tribunals

Compromís retira la moció per a fer una nova RLT davant l’intent del’alcalde de fer valdre el Pacte del Retret. La RLT van suposar 120.000 euros de les butxaques dels i les paterneres

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, denuncia que “una vegada més l’escenificació del Pacte del Retret s’ha fet evident en la celebració del ple de dimecres, amb la negativa de l’alcalde socialista a exigir-li responsabilitats al PP per la Relació de Llocs de Treball (RLT) de 2014, anul·lada per no haver comptat amb els sindicats, aspecte denunciat per l’oposició fins i tot per Sagredo. Però ara ha intentat, amb una esmena, tombar la nostra proposta de nova RLT i per això hem decidit retirar-la, per a que no la desvirtuara”.

Segons explica Ramón, “és surrealista que Sagredo, qui li digué a l’anterior alcalde del PP que la RLT s’aprovava d’amagat, sense passar per la Junta de Portaveus i per sorpresa, ara la refrende amb aquesta negativa a exigir responsabilitats als que estaven en l’alcaldia abans que ell”. 
“Precisament l’alcalde socialista va criticar la RLT com a oposició, en concret ‘el precio que que se ha pagado, (como mínimo 120.000 euros) por este documento a una empresa ajena al ayuntamiento, por un trabajo que perfectamente podían haber realizado técnicos municipales’. I ara, en el seu gir cap a la dreta, les responsabilitats del PP pel perjuí a causa d’haver fet mal la RLT ja no existeixen”.
“Per a Compromís és fonamental exigir responsabilitats legals a tots aquells que aprovaren una despesa de més de 120.000 euros, que no ha servit per a res. Alguns d’aquestos responsables ara són part del tripartit de Sagredo, del Pacte del Retret”. 
D’altra banda, “l’actual equip de govern ja ha posat un recurs contra la sentència del Tribunal del Contenciós-Administratiu, sobre l’estimació del recurs contenciós de CCOO respecte a la Relació de Llocs de Treball de 2014. 
Un recurs que si el PSOE tinguera voluntat política el retiraria, perquè pot fer-ho, per a que s’acate la sentència i així que s’inicien els treballs per a un nou acord sobre el personal de l’Ajuntament que incloga a tots els agents implicats. Però després de l’actitud de Sagredo al ple, ens ha quedat clar que tot anirà endarrerint-se i que les irregularitats i la no exigència de responsabilitats al PP seguiran vigents”.
“Des de Compromís per Paterna insistim en fer una nova RLT, justa, que evite increments retributius sense cap justificació, equitativa dins de cada nivell de l’escalafó dels treballadors municipals i totalment despolititzada, respectant els drets laborals de tots. I per a fer-la així cal la participació de tots els agents implicats. Nosaltres anem a fiscalitzar tot el procés perquè sembla que el Pacte del Retret encara pot donar alguna sorpresa amb la RLT, i no volem que la desfeta li ixca de bades al PP”, conclou Juanma Ramón.

No hay comentarios:

Publicar un comentario