martes, 7 de julio de 2015

Sagredo adquirix quatre I-Phone 6 per al seu equip de govern

El portaveu de Compromís, Juanma Ramón, critica el gest després de l’escàndol en les Corts i demana a l’alcalde més austeritat


El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “a la ciutadania li interessarà saber que la primera autoritat del municipi ha aprovat l’adquisició de quatre telèfons i-Phone 6 per al seu equip de govern. Un gest que no té sentit després de tot l’escàndol que va generar la compra dels mateixos terminals en les Corts i que es va paralitzar”.


Segons explica Ramón, “tant els regidors de govern com els regidors de l’oposició tenim un mòbil corporatiu que dóna el seu servei i no veiem la necessitat de tindre un telèfon com este que costa al voltant dels 700 euros. Considerem que no és necessari i que per estètica política amb el poble l’alcalde hauria de renunciar a un article de luxe”.
“Sagredo ha passat de criticar les despeses i el malbaratament del PP a cometre el mateix malbaratament. Un comportament que demostra que l’alcalde socialista està fent continuisme amb els socis de govern que ha triat: PP i Ciudadanos” i tot això quan a penes porta un mes al càrrec.
Per tot això, “i sent conscients que una part de la ciutadania viu el dia a dia amb moltes dificultats, els representants polítics han de fugir d’estos gestos que són prepotents. Sagredo no pot donar l’esquena a la realitat social que hi ha a Paterna si, com diu, el que vol és implantar mesures socials per a millorar-la”.
“El treball de regidor pot fer-se amb els mateixos mòbils que ja tenim de la legislatura anterior i per això exigim que s’ature hui mateix l’adquisició dels quatre terminals d’iPhone 6. A més a més, després del pacte de hui, estarem atents a veure si a algun dels regidors del PP o de Ciudadanos també els toca cap iPhone 6”, conclou Juanma Ramón.

No hay comentarios:

Publicar un comentario