martes, 14 de julio de 2015

Juanma Ramón aconsegueix el suport de Medi Ambient per aturar Puerto Mediterráneo

Juanma Ramón i Carles Martí, regidors de Compromís per Paterna amb Julià Alvaro, Secretari Autonòmic de Medi Ambient

Compromís per Paterna, que hui s’ha reunit amb el Secretari Autonòmic de Medi Ambient, enceta una ronda d’entrevistes amb les conselleries involucrades per aturar l’ATE


El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, després de la reunió mantinguda aquest matí amb el secretari autonòmic de Medi Ambient, Julià Álvaro, anuncia que “tenim confirmat el suport de la conselleria per aturar l’Actuació Territorial Estratègica (ATE) de Puerto Mediterráneo. Per a nosaltres aquest suport és fonamental i significa un pas endavant en la nostra lluita contra un model econòmic i social que no compartim”.
Segons Ramón, “la reunió de hui és la primera d’una ronda d’entrevistes que ja tenim previstes amb les conselleries involucrades en el desenvolupament de Puerto Mediterráneo. Estem treballant per evitar que aquest megacentre comercial, exemple del pelotasso urbanístic i de depredació del territori, no arribe a convertir-se en realitat”.
“El nostre model urbanístic no és aquest. Apostem per un urbanisme sostenible que respecte el terrritori. I rebutgem el model que volia primer el PP i ara el PSOE en Paterna. Un model que a més a més ens ha portat a la pitjor crisi económica”. 
“No podem permetre que es tornen a repetir els mateixos errors i l’escenari de la política a Paterna ens fa treballar de valent per evitar-ho. I estem en el camí, amb aquestes reunions, la Mesa de treball amb els municipis afectats per l’ATE i, evidentment, amb l’assemblea ciutadana que hem convocat juntament amb Esquerra Unida i PodemosPaterna per al proper dimarts. Volem evitar que els megaprojectes ens deixen sense poble per culpa del  ‘Pacte del retrete’ o de ‘redretes’”, conclou Juanma Ramón.

No hay comentarios:

Publicar un comentario