miércoles, 1 de julio de 2015

Dolores Salas, de Paterna, nomenada nova Secretària Autonòmica de la Conselleria de Sanitat




La nova Secretària Autonòmica de Salut Pública  va nàixer a València l’any 1955 i està lligada al poble de Paterna ja que des de ben menuda estiuejava a la Canyada on resideix des de fa 28 anys. Està casada i té dos filles.
Es va llicenciar en medicina per la Universitat de València on es va doctorar en Salut Pública. La seua experiència laboral es remunta a 30 anys enrere: va ser responsable de Promoció de la Salut i va contribuir a la integració del Centres de Planificació Familiar al sistema autonòmic de salut pública. Des de la seua creació ha estat Cap del Servei de l’oficina del Pla Oncològic. Des d’aques servei va posar en marxa el programa de Prevenció i Detecció precoç de Càncer de Mama i més endavant el programa de detecció precoç de Càncer Colo-rectal. També és Coordinadora de la Xarxa Espanyola de Detecció Precoç de Càncer.
En la seua etapa universitària va iniciar la seua militància política al moviment estudiantil als comitès de curso. Des d’aleshores ha militat a diferents organitzacions socials, veïnals i de cooperació al desenvolupament.
Amb aquest nomenament, la Consellera Carmen Montón aposta per un perfil tècnic ja que Salas té una àmplia formació en la gestió 

No hay comentarios:

Publicar un comentario