miércoles, 8 de julio de 2015

Sagredo compra al PP i Ciudadanos amb més assessors dels que els corresponen

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, denuncia que “la maniobra del ‘tripartido’ de dretes d’ofegar als partits d’oposició real al govern municipal és un fet". Ja que l’alcalde ha signat el decret on repartix 10 assessors, dels 12 que permet la llei en la corporació, entre el PSOE, el PP i Ciudadanos”, adjudicant-se 6 per a ell 2 per al PP i 2 per a Ciudadanos, amb 6, 6 i 4 regidors respectivament.
Tot això confirma que el ‘Pacto del retrete’ s’ha consumat amb pujada de sou inclosa per als assessors, precisament altre punt de discrepància a l’acord programàtic d’esquerres on demanàvem que es mantingueren els salaris de l’anterior legislatura tot i que Sagredo va dient que es gasta menys en personal.
Per a Ramón “és un intent de posar entrebancs a la tasca que ha de fer l’oposició d’esquerres a l’equip de govern de Sagredo i els seus nous companys de viatge. Un repartiment que no té res a veure amb els acords de fer-ho tot equitativament i proporcionals als resultats electorals, tesi que defensaven PP i Ciudadanos abans del ‘Pacto del retrete’". Així doncs Sagredo no respecta la representativitat dels grups municipals i per tant no respecta la decissió sobirana del poble i sembla tindre por a les polítiques d'esquerra que vindrien dels nou regidors de Compromís, Paterna Sí Puede i EUPV. 
“Des de Compromís per Paterna hem presentat la sol·licitut del personal eventual per al nostre grup municipal i ara estem a l’espera de la signatura del decret per l’alcalde. Serà en eixe moment quan sabrem quina és la seua decisió i com decideix ell fer el repartiment de dos assessors per a tres grups municipals”. Cal recordar que a la passada legislatura, amb el PP al poder, la repartició d'alliberats entre regidors i personal de confiànça va ser molt més equitatiu i que el partit de Sagredo, tot i estar en l'oposició amb 7 regidors li van atorgar 4 alliberaments.
“Considerem que aquesta no és manera de començar la legislatura i que l’alcalde està posant negre sobre blanc tot el que pactaren ell i els seus socis del ‘Pacte del retrete’, a la reunió secreta en un hotel de Paterna. Així i tot, des de Compromís per Paterna anem a seguir treballant per la ciutadania del nostre poble, lluitant per dur endavant el nostre acord programàtic i, evidentment, fiscalitzarem totes les accions del govern local”, conclou Juanma Ramón.

No hay comentarios:

Publicar un comentario