jueves, 3 de diciembre de 2009

Les Corts es mostren favorables a la futura protecció de la Línia El Puig-Los Carasoles


La Comissió de Cultura celebrada esta vesprada al Parlament Valencià ha portat a debat una proposta feta per la Diputada d’Iniciativa i portaveu de Compromís, Mónica Oltra, en la que es demanava la protecció i declaració com a Bé d’Interès Cultural (BIC) la Línia defensiva de “El Puig-Los Carasoles”.

La proposta definitiva, amb aportacions mitjançant esmenes del grup majoritari en la cambra, ha conclòs que: "una que una vegada finalitzada la fase de documentació, es valoraran els esmentats elements i es protegiran, si els informes així ho aconsellen, aplicant els diversos instruments de la Llei de Patrimoni Valencià".

Igualment i donat que a Paterna ja s’han executat els treballs preliminars, Oltra va demanar que des de Patrimoni s’execute la resta del catàleg en quan a descripció i alçaments topogràfics d’altres parts de la línia El Puig-Los Carasoles i s’establira un termini d’execució.

Segons nota de premsa rebuda.

1 comentario:

  1. Gracias Compromís, ustedes además de denunciar proponen...a pesar de que desde el caso Gurtel, les hayan negado hasta la palabra...

    ResponderEliminar